Jdi na obsah Jdi na menu
 


Divoká noční hádka

12. 7. 2021

 

MAP 931 EU Divoká noční hádka vůdců v Bruselu!

Budete klečet na kolenou a poslouchat! 

Rozpad EU na vlásku!

Náš pořad najdete na tomto odkaze MAP 931 Článek píši, vydržte…nebo ráno…raději

Tento týden se v Bruselu konal summit vedení EU! Vůdcové se sešli a zběsile pohádali takovým způsobem, že se na ničem neshodli!

Dnes si povšimneme hádky o Jourovou a Maďarsko! Jourová dokázala svojí fanatickou Brusel-politikou nemožné - EU se málem tento týden rozpadla. Několik států nejprve vítězoslavně požadovalo potrestání Maďarska za proti-imigrantskou politiku, ochranu křesťanských hodnot a rodiny! Jenže při hádce francouzský prezident Macron nalil všem účastníkům sklenku čistého vína, když řekl :

Maďaři budou brzy čistými plátci do pokladny EU! Nemůžeme je vyhodit! A nemůžeme je ani potrestat odebráním dotací (chce Jourová), protože, když nám odmítnou platit, nemáme jim z čeho vracet. 

Jakmile Macron pravdou o tom, kdo komu v EU platí, všem zchladil hlavu, bylo po této části hádky! (V příštích dílech rozebereme další hádky!)

Všem je tedy po tomto summitu EU jasné, co předpověděl český ekonom Lukáš Kovanda : Od roku 2022 bude Česko čistým přispěvatelem daní do pokladny EU (víc dáme než dostaneme, a to už i oficiálně). Brzy se k Česku připojí Maďarsko, Polsko a Slovensko. Jak Macron přiznal pravdu - Italové, Španělé, Portugalci a Belgičané ztichli. Asi chápete proč! A stejně jako Macron změnili strany! Macron původně podporoval potrestání Maďarska.

Hádka to jinak byla hustá! Holandský premiér Marc Rutte v ní řekl: Musíme donutit Maďary, aby před námi padli na kolena a splnili naše požadavky!

Victor Orbán kontroval: Maďar padne na kolena jenom když vzdává úctu Bohu, své vlasti, a nebo, když žádá svou milou o ruku! ( Oba výroky zveřejněné na Orbánově FB)A po hádce je vymalováno. Západ si konečně uvědomil, že ne země V4 jsou závislé na západu a potřebují jeho pomoc. Ale, že země západu EU potřebují pomoc od zemí V4! A kdo chce pomoc musí o ni žádat. EU nebude Titanic, kde v 1. třídě západ tancuje, ve 2. třídě jih se veze a ve 3. třídě zamčeni v podpalubí Slované a Maďaři pracují do úmoru!

Budou volby. Politici by měli odpovědět na otázku, proč máme cestovat v EU 3. třídou, poslouchat a platit. Buď bude EU loď společná pro všechny, a nebo musíme udělat, to čeho se Macron bojí, a co udělali nedávno Švýcaři v referendu - vypovědět dohody!

Pokud se EU nechce změnit, potom nám nezbývá, než parafrázovat Orbánova slova - Budeme klečet pouze před vlastí, Bohem a milovanou ženou! Vy si klečte před kým chcete, ale do pekel si táhněte sami!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář