Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČR v průšvihu

19. 5. 2021

Česká republika je ve velkém průšvihu. Do toho ji dostali naši současní vládní představitelé.

Babiš s Hamáčkem ve snaze zabránit zveřejnění informací, které Koudelkova BIS poskytla plátkům Reflex a Deník N, ty informace zveřejnili sami. Že si přitom nadělali do gatí, tak to bylo jasné každému, kdo to jejich improvizované prohlášení viděl a slyšel.

Babiš a Hamáček se snažili zabránit tomu, aby ty „tajné" informace zveřejnili novináři. Takže tu zjevnou lež zveřejnili sami.

Co tím způsobili, tak to je zřejmé. Kdyby to nechali na novinářích, tak by se toho zas až moc nestalo. Našim novinářům věří už jen ti, kteří úspěšně absolvovali vymývání mozků.

 

Tak a teď to hlavní.

Nikdo si nedovolí popřít, že Rusko má nejlepší výzvědnou službu. To nejlépe ví turecký prezident Erdogňan. On také ví, komu vděčí za to, že ještě žije. Byla to ruská tajná služba, která poskytla prezidentovi Putinovi informaci, že turecká opozice chystá na tureckého prezidenta atentát. Bylo naplánováno, že turecká vojenská stíhačka sestřelí letadlo, kterým bude cestovat prezident Erdogňan s doprovodem. Prezident Putin pak prezidenta Erdogňana varoval a dopopručil mu, aby ten odlet o hodinu pozdržel.Stíhačce, která měla to letadlo sestřelit, mezitím docházelo palivo a tak se musela vrátit zpátky na základnu.

 

 Ruská výzvědná služba má k dispozici takové informace, o jakých se nám ani nesní.

 

 Jeden čas se „demokratičtí" politici pokoušeli svést vinu za tragédii letu MH 17 na Rusko. Nizozemská vláda dokonce vyvolala soudní řízení. To ale byla jen formalita, protože Rusko bylo odsouzené už předem.

 

 A vida. Stačilo, aby Rusko tomu slavnému soudnímu sboru předložilo důkazy, pořízené pomocí špionážních družic. A bylo po soudu. U toho soudu by totiž vyšlo najevo, kdo že to dopravní letadlo sestřelil. A to nebylo žádoucí. Tím pádem už žádný soud nebude.

 

Pamatujete, jak ministr obrany Martin Stropnický s velkou slávou předával zástupcům spolku NATO (ve skutečnosti Američanům) údajně nepotřebný vojenský materiál z našich armádních skladů? Podle Stropnického to byly jen samopaly a náboje do těchto palných zbraní.

 

Stropnický lhal, až se mu od huby prášilo.

 

 V těch bednách byly kromě samopalů a nábojů také ruční granáty, granáty do minometů a hlavně nášlapné miny. Kde tenhle vojenský materiál skončil, tak to už víme. Rusko poskytlo vojenskou pomoc syrskému prezidentovi Bašárovi Assadovi. Na jeho žádost, samozřejmě.

 

 A ruská armáda, která nakonec zlikvidovala všechny vojenské základny ISIS na syrském území, poskytla nezvratné důkazy o zapojení České republiky na straně ISIS. Tedy těch, kteří se pokusili svrhnout legitimní vládu pod vedením prezidenta Bašára Assada.

 

 

 Martin Stropnický, štědrý to dárce údajně vyřazeného vojenského materiálu do rukou Američanů, si nějak neuvědomil, že ten vojenský materiál je snadno identifikovatelný. Všechny zbraně, vyrobené v Československu a dnes v České republice, nesou punc v podobě dvou zkřížených mečů.

 

 Samopaly jsou to nejmenší. Mnohem horší je to, že součástí dodávky toho údajně přebytečného vojenského materiálu byly také nášlapné miny. Ty se přitom řadí mezi zbraňové systémy, které jsou zakázané zákonem stejně, jako například kazetové bomby.

 

 

 Česká republika tím pádem fungovala jako ten, kdo dodává zbraně do zemí třetího světa. US váleční jestřábi jsou z obliga. Ten, kdo dodával zbraně syrským povstalcům, je Česká republika. 

 

 Rusko to k mezinárodnímu soudu dávat nebude. My jim za to zkrátka nestojíme. Rusům bude stačit, když tuhle informaci pustí do světa. I s důkazy, samozřejmě.

 

 Lezení našich nejvyšších vládních představitelů do US rekta se nám tak hrubě nevyplatilo. To rčení o mouřenínovi, který posloužil a může táhnout, tady platí víc než kdy jindy.

 

 Problém je v tom, že za blbce jsme v tomto případě my všichni. Ono mlčet se pokaždé nevyplácí. V konečném důsledku si za to můžeme sami.

 

 Na závěr kontrolní otázka:

Kolik takzvaných demokratických evropských zemí se k nám přidalo a také vyhostilo ruské diplomaty?

 

 Že nás spřátelené státy EU podporují v kauze Vrbětice proti Rusku? Tak o tom nejlépe vypovídá tato informace.

 

 Německý ministr zahraničních věcí Heiko Maas uvedl, že Berlín nemá zapotřebí zapojovat se do „konfrontačního humbuku" proti Moskvě.

 

 Ten, kdo reálně určuje politiku EU, je Německo. A Německo nemá potřebu jakkoliv poškozovat vzájemné dobré vztahy s Ruskem.

 

 Němci z té umělé kauzy Vrbětice vytěžili maximum.

Rusům ukázali, že jsou spolehlivý obchodní partner a že do toho obchodu nemíní montovat politiku.

Navíc jsou rádi, že těm blbým Čechům budou moci prodávat ruský plyn a ropu. Samozřejmě s patřičnou přirážkou. Němci nám zkrátka ukázali přímo v reálu, jaký je rozdíl mezi politikou a politikařením.

 

 A český knedlík na to dál čumí s otevřenou hubou. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář